Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, δεν έχουν εντοπίσει αποτυπώματα των δύο γιων του σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ -του 26χρονου ασκούμενου δικηγόρου και του μικρότερου αδελφού του, φοιτητή της Πάτρας.

Οι αστυνομικές πηγές αναφέρουν επίσης ότι ταυτοποιήθηκαν τέσσερα άτομα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ. Πρόκειται για έναν 37χρονο γνωστό αντιεξουσιαστή ενώ επίσης βρέθηκαν τα αποτυπώματα μιας 25χρονης Ιταλίδας, η οποία είχε συλληφθεί το 2018 για επίθεση σε ομάδα της ΟΠΚΕ στην Ομόμοια.

Τα αποτελέσματα εκθέτουν το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, που είχε σπέυσει να συνδέσει τα δύο αδέρφια Ινδαρέ με την κατάληψη, προσθέτοντας ότι επιτέθηκαν σε αστυνομικούς:

«Μετά την είσοδο των αστυνομικών δυνάμεων τα άτομα προσπάθησαν να διαφύγουν σε γειτονικό κτίριο, όπου όπως αποδείχτηκε ήταν το πατρικό τους σπίτι. Εκεί εμφανίστηκε τρίτο άτομο, το οποίο αποπειράθηκε να πάρει το όπλο άνδρας της αστυνομικής δύναμης. Τα τρία άτομα ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν στην ταράτσα» υποστήριξε η ΕΛ.ΑΣ και κάνει μάλιστα λόγο για «επίθεση» «οι αστυνομικοί κατά την είσοδό τους δέχθηκαν επίθεση καταρχάς από ένα άτομο και στη συνέχεια από ένα δεύτερο με πέτρες, τούβλα, μεταλλικά αντικείμενα, χρώματα και πυροσβεστήρες».

Όσον αφορά τις εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και δείχνουν ένα άτομο ημίγυμνο και φαίνεται να αφορούν την ίδια υπόθεση βίας, η ΕΛ.ΑΣ υποστήριξε ότι «είναι παραπλανητικές» και πως «δεν υπάρχουν κουκούλες, ούτε γυναικεία παρουσία, ούτε αναιτιολόγητη βία».

Πηγή TPP