Αλιεύσαμε από την πρωτοβουλία Covid19: Κανένας Μόνος / Καμία Μόνη

Η κυβέρνηση κλείνει τις εστίες σε όλη τη χώρα λόγω του κορονοϊού.

Αντί να πάρει η κυβέρνηση όλα τα απαραίτητα μέτρα και να δώσει χρηματοδότηση για την προφύλαξη των εστιακών φοιτητών και φοιτητριών από την πανδημία, επιλέγει την εύκολη λύση, δηλαδή να πετάξει χιλιάδες φοιτητές και φοιτήτριες έξω από τα σπίτια τους την στιγμή μάλιστα που έχει επιβάλει απαγόρευση κυκλοφορίας.

Οι φοιτητές αντιδρούν και αρνούνται να φύγουν. Η καμπάνια μας ήρθε σε επαφή με φοιτητές από σχολές της Κομοτηνής, Θεσσαλονίκης, Ξάνθης και Πάτρας και άκουσε τι έχουν να μας πουν.

"Γιατί ΔΕΝ φεύγω από τις Εστίες" – κλείσιμο εστιών λόγω covid19 #AntiviruSolidarityGR

Η κυβέρνηση κλείνει τις εστίες σε όλη τη χώρα λόγω του κορονοϊού. Αντί να πάρει η κυβέρνηση όλα τα απαραίτητα μέτρα και να δώσει χρηματοδότηση για την προφύλαξη των εστιακών φοιτητών και φοιτητριών από την πανδημία, επιλέγει την εύκολη λύση, δηλαδή να πετάξει χιλιάδες φοιτητές και φοιτήτριες έξω από τα σπίτια τους την στιγμή μάλιστα που έχει επιβάλει απαγόρευση κυκλοφορίας. Οι φοιτητές αντιδρούν και αρνούνται να φύγουν. Η καμπάνια μας ήρθε σε επαφή με φοιτητές από σχολές της Κομοτηνής, Θεσσαλονίκης, Ξάνθης και Πάτρας και άκουσε τι έχουν να μας πουν.

Gepostet von Covid19: Κανένας Μόνος / Καμία Μόνη am Mittwoch, 25. März 2020