Πηγή: Πριν

Στη διενέργεια προανάκρισης προχωρεί η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας «σε βάρος αγνώστων δραστών» για «πράξεις που έλαβαν χώρα πρωινές ώρες της 30 Μαΐου 2018 στο πλαίσιο της 24ης πανελλαδικής απεργίας από ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ». Το σχετικό έγγραφο της Ασφάλειας που αποκαλύπτει το ΠΡΙΝ, κάνει αναφορά στις κινητοποιήσεις που έγιναν στο κέντρο της Αθήνας ενάντια στην φιέστα των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και εργοδοτικών φορέων, την περιβόητη «κοινωνική συμμαχία» και την «πανεθνική ημέρα δράσης τους» σε βάρος των εργατικών συμφερόντων. Στο έγγραφό της η Ασφάλεια, εκτός από τους «ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ» και «ΠΟΕ-ΟΤΑ»,  ονοματίζει συγκεκριμένα την… ΑΝΤΑΡΣΥΑ !!

Το έγγραφο του «Συνδικαλιστικού της Ασφάλειας» επί… αριστερής διακυβέρνησης, καλεί συνδικαλιστές εκπροσώπους της ΑΔΕΔΥ να προσέλθουν στην «Υπηρεσία» προκειμένου «να καταθέσουν σχετικά με φθορές που προκλήθηκαν στην τοιχοποιία κτιρίου όπου στεγάζεστε», δηλαδή τα γραφεία της  ΑΔΕΔΥ.

Η κρατική καταστολή και η αστυνομοκρατία δεν αφορά βέβαια την αστικοποιημένη συνδικαλιστική ηγεσία των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ. Απευθύνεται στις μαχόμενες ταξικές αγωνιστικές τάσεις του κινήματος που συνεχίζουν να αντιστέκονται στην κυρίαρχη πολιτική του κεφαλαίου και των μνημονίων., αλλά δεν πρόκειται να τους περάσει!