Ειδήσεις που θάφτηκαν

Ένα προς ένα καταρρίπτονται τα σενάρια και το αφήγημα της ληστείας, πριν την δολοφονική επίθεση που δέχτηκε ο Ζακ Κωστόπουλος.

Παρ’ όλο που ο ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση έχει ζητήσει να συγκεντρωθεί το υλικό από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος των καταστημάτων, η αστυνομία έχει – τουλάχιστον – «αμελήσει» να εκτελέσει την ανακριτική εντολή.

Αν δεν υπήρχε αυτό το οπτικό υλικό, η δικογραφία ενδεχομένως να έκλεινε έτσι. Δεν θα είχε καταγραφεί καμμία άσκηση βίας από τον οποιονδήποτε.

Αναδημοσιεύουμε το σχόλιο και ένα βίντεο από τον Άνεμο Αντίστασης και το thebest.gr.

Ανατριχιλα: Έβαλαν θεμα εξεταστικής πώς κρινετε την χρηση τανκς για την καταστολή

Μια επίθεση που θυμίζει Μανωλάδα σημειώθηκε στη Μύκονο, σύμφωνα με καταγγελία εργαζόμενου στην ΚΕΕΡΦΑ, που τονίζει ότι ο εργοδότης του, μετά την άρνηση να του καταβάλει τα δεδουλευμένα του του επιτέθηκε με γροθιές και κλοτσιές απειλώντας ότι θα τον πυροβολήσει, ενώ τράβηξε βίντεο δηλώνοντας «για να δουν όλοι τι παθαίνουν οι Πακιστανοί».

Η πραγματικότητα είναι ότι η εν λόγω διευθύντρια ζητούσε να δουλεύουν εκτός ωραρίου και τα Σαββατοκύριακα, απαιτούσε να δουλεύουν επιπλέον πέραν των ορισμένων χωροταξικά καθηκόντων τους, αλλά και «να μην της αντιμιλάνε, να μην τις πηγαίνουν κόντρα». Μια ξεκάθαρη εργοδοτική τρομοκράτηση

Μεταξύ των εγγράφων που προσκομίστηκαν ήταν και ένορκες καταθέσεις από δικογραφίες που είχαν σχηματιστεί για περιστατικά όπως οι επιθέσεις κατά μικροπωλητών στη Ραφήνα και το Μεσολόγγι. Εξετάστηκαν επίσης δηλώσεις του αρχηγού της οργάνωσης, Ν. Μιχαλολιάκου, αντιφατικές μεταξύ τους, όπως π.χ. για την υπόθεση του Περίανδρου, όταν νωρίτερα δήλωνε «ο Περίανδρος είναι αθώος και διώκεται επειδή είναι Χ.Α.», ενώ αργότερα – μετά προφανώς την αποστασιοποίηση του Ανδρουτσόπουλου – έλεγε ότι «παρέβη εντολές και προέβη στο χτύπημα» κατά του Δ. Κουσουρή το 1998.

Ανάμεσα στους υπογράφοντες καλλιτέχνες είναι και ο Roger Waters, που επανειλημμένα έχει ασκήσει κριτική απέναντι στην πολιτική του Ισραήλ, και ο Βρετανός σκηνοθέτης Ken Loach.

Δημοσκόπηση

Είστε έτοιμοι για το 4ο μνημόνιο;

Έχω ξυριστεί - 30.3%
Κάνω λέιζερ - 14.7%
Είμαι σπανός - 7.4%
Μου αρέσει η τρίχα - 47.4%

Ελληνοφρένεια
Μας ακούτε κάθε μέρα 1 με 2 το μεσημέρι στον Real FM 97.8 (107.1 Θεσσαλονίκη).

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies
Για να μάθετε περισσότερα κάντε κλικ εδώ Αποδέχομαι