Ειδήσεις που θάφτηκαν

Την άμεση αποφυλάκιση της καθαρίστριας που καταδικάστηκε σε ποινή 10ετούς φυλάκισης παιδικό σταθμό του Δήμου Βόλου με πλαστό απολυτήριο Δημοτικού, ζητούν οι συναδέλφισσές/συνάδελφοί της και το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας. «Δεν είναι έγκλημα να εργάζεται κάποιος για να ζήσει και μάλιστα όταν αντιμετωπίζει ιδιαίτερες δυσκολίες. Γιατί δεν είναι έγκλημα ο αγώνας για επιβίωση ενός φτωχού ανθρώπου σε ένα σύστημα όπου νόμιμα και παράνομα κλέβονται δεκάδες δισεκατομμύρια, όπου νόμιμα και παράνομα φυσικά πρόσωπα και επιχειρηματικοί όμιλοι πλουτίζουν σε βάρος του λαού», τονίζουν.

Η νυχτερινή έφοδος της αστυνομίας στο νοσοκομείο τελικά έπεσε στο κενό, λόγω της αντίστασης της γυναίκας, ενώ την έντονη δυσαρέσκειά του εξέφρασε το πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Μάιντς.

Οι μάρτυρες αποδομούν το κατηγορητήριο αλλά και τις δικές τους αρχικές καταθέσεις, κατά την εξέτασή τους στην αίθουσα.

Ένα προς ένα καταρρίπτονται τα σενάρια και το αφήγημα της ληστείας, πριν την δολοφονική επίθεση που δέχτηκε ο Ζακ Κωστόπουλος.

Παρ’ όλο που ο ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση έχει ζητήσει να συγκεντρωθεί το υλικό από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος των καταστημάτων, η αστυνομία έχει – τουλάχιστον – «αμελήσει» να εκτελέσει την ανακριτική εντολή.

Αν δεν υπήρχε αυτό το οπτικό υλικό, η δικογραφία ενδεχομένως να έκλεινε έτσι. Δεν θα είχε καταγραφεί καμμία άσκηση βίας από τον οποιονδήποτε.

Αναδημοσιεύουμε το σχόλιο και ένα βίντεο από τον Άνεμο Αντίστασης και το thebest.gr.

Ανατριχιλα: Έβαλαν θεμα εξεταστικής πώς κρινετε την χρηση τανκς για την καταστολή

Μια επίθεση που θυμίζει Μανωλάδα σημειώθηκε στη Μύκονο, σύμφωνα με καταγγελία εργαζόμενου στην ΚΕΕΡΦΑ, που τονίζει ότι ο εργοδότης του, μετά την άρνηση να του καταβάλει τα δεδουλευμένα του του επιτέθηκε με γροθιές και κλοτσιές απειλώντας ότι θα τον πυροβολήσει, ενώ τράβηξε βίντεο δηλώνοντας «για να δουν όλοι τι παθαίνουν οι Πακιστανοί».

Η πραγματικότητα είναι ότι η εν λόγω διευθύντρια ζητούσε να δουλεύουν εκτός ωραρίου και τα Σαββατοκύριακα, απαιτούσε να δουλεύουν επιπλέον πέραν των ορισμένων χωροταξικά καθηκόντων τους, αλλά και «να μην της αντιμιλάνε, να μην τις πηγαίνουν κόντρα». Μια ξεκάθαρη εργοδοτική τρομοκράτηση

Δημοσκόπηση

Είστε έτοιμοι για το 4ο μνημόνιο;

Έχω ξυριστεί - 30.3%
Κάνω λέιζερ - 14.7%
Είμαι σπανός - 7.4%
Μου αρέσει η τρίχα - 47.4%

Ελληνοφρένεια
Μας ακούτε κάθε μέρα 1 με 2 το μεσημέρι στον Real FM 97.8 (107.1 Θεσσαλονίκη).

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies
Για να μάθετε περισσότερα κάντε κλικ εδώ Αποδέχομαι