Ειδήσεις που θάφτηκαν

Αναδημοσιεύουμε το σχόλιο και ένα βίντεο από τον Άνεμο Αντίστασης και το thebest.gr.

Ανατριχιλα: Έβαλαν θεμα εξεταστικής πώς κρινετε την χρηση τανκς για την καταστολή

Μια επίθεση που θυμίζει Μανωλάδα σημειώθηκε στη Μύκονο, σύμφωνα με καταγγελία εργαζόμενου στην ΚΕΕΡΦΑ, που τονίζει ότι ο εργοδότης του, μετά την άρνηση να του καταβάλει τα δεδουλευμένα του του επιτέθηκε με γροθιές και κλοτσιές απειλώντας ότι θα τον πυροβολήσει, ενώ τράβηξε βίντεο δηλώνοντας «για να δουν όλοι τι παθαίνουν οι Πακιστανοί».

Η πραγματικότητα είναι ότι η εν λόγω διευθύντρια ζητούσε να δουλεύουν εκτός ωραρίου και τα Σαββατοκύριακα, απαιτούσε να δουλεύουν επιπλέον πέραν των ορισμένων χωροταξικά καθηκόντων τους, αλλά και «να μην της αντιμιλάνε, να μην τις πηγαίνουν κόντρα». Μια ξεκάθαρη εργοδοτική τρομοκράτηση

Μεταξύ των εγγράφων που προσκομίστηκαν ήταν και ένορκες καταθέσεις από δικογραφίες που είχαν σχηματιστεί για περιστατικά όπως οι επιθέσεις κατά μικροπωλητών στη Ραφήνα και το Μεσολόγγι. Εξετάστηκαν επίσης δηλώσεις του αρχηγού της οργάνωσης, Ν. Μιχαλολιάκου, αντιφατικές μεταξύ τους, όπως π.χ. για την υπόθεση του Περίανδρου, όταν νωρίτερα δήλωνε «ο Περίανδρος είναι αθώος και διώκεται επειδή είναι Χ.Α.», ενώ αργότερα – μετά προφανώς την αποστασιοποίηση του Ανδρουτσόπουλου – έλεγε ότι «παρέβη εντολές και προέβη στο χτύπημα» κατά του Δ. Κουσουρή το 1998.

Ανάμεσα στους υπογράφοντες καλλιτέχνες είναι και ο Roger Waters, που επανειλημμένα έχει ασκήσει κριτική απέναντι στην πολιτική του Ισραήλ, και ο Βρετανός σκηνοθέτης Ken Loach.

“Αυτή η ομάδα κάνει περιπολίες τρόμου στις οδούς Μακρυγιάννη, Θεσσαλονίκης, Ιθάκης και στην Θηβών και χτυπάει με πέτρες, μπουκάλια ακόμη και νεράντζια τα σπίτια και μαγαζιά των μεταναστών σπάζοντας τζάμια και προκαλώντας ζημιές. Οι επιθέσεις γίνονται κατά τις βραδινές ώρες και μέχρι τώρα έχουν επιτεθεί σε περίπου τριάντα σπίτια, κάποιες φορές φορώντας κουκούλες.” Έχουν αποθρασυνθεί τόσο πολύ αυτή τη φορά που δεν φοράνε κουκούλες ακόμη.
Οι επιθέσεις λοιπόν γίνονται ξανά στην ίδια περιοχή και η Αστυνομία ενώ γνωρίζει ότι το επαναλαμβάνουν καθημερινά και συστηματικά δεν έχει συλλάβει τους δράστες. Πάνω από είκοσι σπίτια έχουν δεχθεί επιθέσεις ενώ υπάρχουν τραυματίες μετανάστες απο επιθέσεις στους δρόμους.

Δημοσκόπηση

Είστε έτοιμοι για το 4ο μνημόνιο;

Έχω ξυριστεί - 30.3%
Κάνω λέιζερ - 14.7%
Είμαι σπανός - 7.4%
Μου αρέσει η τρίχα - 47.4%

Ελληνοφρένεια
Μας ακούτε κάθε μέρα 1 με 2 το μεσημέρι στον Real FM 97.8 (107.1 Θεσσαλονίκη).

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies
Για να μάθετε περισσότερα κάντε κλικ εδώ Αποδέχομαι